Menu

Pavol Kašuba


Hotel & Restaurant Consultant

"Na prácu v hotelierstve bol priam predurčený. Narodil sa v hotelierskej rodine a samotné hotelierstvo je jeho domovom už 25 rokov.

Zažil éru Interhotelov, jeho prvé kroky viedli do Junior hotela v Jasnej cez Donovaly až do Trenčína, kde pre kanadskú spoločnosť otvoril a dlhé roky viedol Hotel Tatra."

Zdroj:

http://hotelblog.sk/clanky/rozhovory/pavol-kasuba-poradenska-spolocnost-atlific-inc#.VSvv-_msXK1



Všetky články bloggera

Stolovanie a prestieranie. Čo patrí na stôl?

Autor článku: Pavol Kašuba

Osobitú atmosféru sviatkov radosti, štedrosti, rodinnej pohody vytvára aj slávnostné prestieranie stola, dekorácie a kultúrne stolovanie. Pôsobivé sú vetvičky ihličnanov so sviečkami s vianočnými ozdobami, ale aj kytička imela ako symbolu Vianoc a šťastia v novom roku, previazaná zlatou stužkou. Slávnostný stôl prikrývame väčšinou bielym obrusom alebo obrusom jemnej pastelovej…

Zobraziť celý článok Čítalo 1566 ľudí